שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/10/2016 | 18:38 | מאת: רונן

קבלתי מין אוראלי לא מוגן בצורה מאוד מאוד אגרסיבית (כן...הייתי אידיוט בלתי רגיל) באופן מיידי אחכ חשתי כאב חזק באיבר המין שבוע אחכ חשתי עיקצוצים וכאבים ותכיפות במתן שתן .אחכ הופיעו צריבות בפין כאבים באשכים ולאחרונה מופיע כאב נוראי באגן ובפי הטבעת לפעמים ממש כואב בישיבה.כמו כן אני מרגיש כאבים ביריכיים לעיתים ברגליים .נעשו בדיקות : תרבית שתן בדיקות שתן כלליות בדיקות pcr ל6 מחלות מין כגון זיבה כלמידיה אוראפלזמה טריכומונס וכו בדיקות נוגדנים להרפס 1 2 igG igM (הבדיקות להרפס נלקחו לאחר 5 וחצי שבועות מהמגע ו13 שבועות מהמגע )צהבת b c איידס עגבת.נעשו בדיקות אולטראסאונד לאשכים לפין לדרכי השתן .כל הבדיקות שצויינו תקינות .

17/10/2016 | 18:39 | מאת: רונן

האם זה יכול להיות דלקת בערמונית שנגרמה בעקבות המין האוראלי האגרסיבי? מה זה יכול להיות?ומה כדאי לעשות בהמשך ?

26/03/2018 | 08:26 | מאת: רון

יש לי בעיה דומה האם עבר לך?

29/03/2018 | 08:41 | מאת: רון

???????

מנהלי פורום אורולוגיה