עקצוצים אחרי שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/10/2016 | 00:07 | מאת: ול

ום דוקטור, יש לי בעיה שנמשכת כבר כחצי שנה, בקצה הפין יש לי עקצוץ מדי פעם במהלך היום לרוב זה קורה לאחר מתן שתן אך לפעמים גם בלי קשר, יש הרגשה כאילו הגרד בא מבפנים שמתי לב שלפעמים החור של הפין נהיה אדום אבל אני לא זוכר איך זה היה לפני הבעיה. עשיתי בדיקות מין כולל איידס והכל יצא שלילי והרופאת משפחה נתנה לי בדיקות שתן וגם שם אין שום סימן לדלקת. זאת בעיה שמפריע לי, והיא נהיית פחות מציקה אחרי שאני שותף במים את איבר המין אני מציין שהעקצוץ מרגיש כמו סיכה שדוקרת וכשאני מגרד זה מקל על הגרד עד שמפסיכים לגרד הבעיה עוברת במהלך היום וחוזרת לאחר שתן אשמח לייעוץ מה יכולה להיות בעיה ואיך אוכל לטפל בה תודה רבה רבה מראש אציין שלא עשו לי ברית מילה ואוסיף שלפעמים האיבר מין מאוד מסריח בריח חריף... תודה רבה דוקטור

התיאור מתאים לאורטריטיס שבדכ נגרם ממחלת מין. ניתן לשקול טיפול אנטיביוטי כמקובל במחלת מין זו (רוצפין ודוקסילין) או לחזור על בדיקות למחלת מין.

17/10/2016 | 10:49 | מאת: ול

דוקטור, אין לי שום פליטות וזה לא נשמע לי הגיוני כי ביצעתי בדיקות מין לאחר שהבעיה היית קיימת האם יש עוד השערה מה יכולה להיות הבעיה..(?

מנהלי פורום אורולוגיה