טוסטרון נמוך בן 48 מצב בריאותי תקין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/10/2016 | 12:08 | מאת: שלומי

שלום דוקטור אני בן 48 מצב בריאותי תקין בשנה האחרונה חשתי עייפות גדולה חוסר חשק מיני והשמנה 30 BMI בבדיקות דם נמצא אצלי רמת טוסטרון נמוך מתחת לקו התחתון בביקור אצל אורולוג המליץ לי תחילה לטפל בג'ל למריחה + כדור ביום של סיאליס ולא בזריקה כפי שביקשתי (גם מטעמי נוחות שלי וגם בגלל ההשפעה המהירה של הזריקה) אך לדבריו יש ללכת בשלבים ולא על התותחים הכבדים רציתי לדעת האם באמת זה נכון האם יש הבדלים בין הג'ל לזריקה ?? התחושה שלי הייתה שהוא מנסה לשווק מוצר ולא מה נכון בשבילי. תודה על התשובה מראש

גם טוסטסטורון למריחה וגם טוסטסטרוון בזריקה הן אלטרנטיבות יעילות . אם אתה סבור שיהיה לך יעיל יותר בזריקות אז תבקש את האלטרנטיבה שנראית לך יותר מתאימה עבורך.

מנהלי פורום אורולוגיה