כאבים אי נוחות ודחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/09/2016 | 15:30 | מאת: אלי

שלום לפני חודש היה לי מגע מיני לא בטוח אם אישה כולל אנאלי עם שפשוף חזק של איבר המין (תמיד היה לי איבר רגיש) התפתחה לי דלקת עם דקירות, תכיפות במתן שתן, אי נוחות. טופלתי 7 ימים בציפרו ללא שינוי ואז 10 ימים עם דוקסילן ואז נוצר לי שיפור בתכיפות לשתן ובאי הנוחותץ לאחר סיום הטיפול בדוקסילן הבעיה החריפה שוב: מעצבן, מציק, דקירות בראש הםין ובביצים , ביצים מציקות, תכיפות בשתן ובלילה למרות כדור השינה אני מתעורר להשתין 4 פעמים לפחות ויושן גרוע. השתנה קצת עוזרת אבל לא פותרת את אי הנוחות ב 12/9 סיימתי את הדוקסילין. ב 15/9 עשו לי בדיקות שתן: תרבית שלילית בתאריך זה גם עשו לי גם STD. U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי ב23/9 האורולוג אמר שזה חיידק לא מסוכן ושקיבלתי כבר את כל האנטיביוטיקה שאפשר לקבל ושהכל בראש שלי ולא לחשוב על זה.. הוא הפנה אותי לעשות בדיקת STD מחודשת בעוד שבועיים וזהו. ב 26/9 עשיתי אולטראסאונד כליות ושתן: היתה לי שלפוחית חצי מלאה בבדיקה (ולא מלאה כפי שנדרש) והם לא ראו בה סימנים לאבנים בשלפוחית. (היתה לי הפניה מפעם לבדיקה הזאת) ייתכן והבחורה שפשפה חזק מדיי וזה פגע באיבר כי הוא רגיש? מצד שני זה לא מסביר את הדקירות אי הנוחות ותכיפות בשתן המצב מטריף אותי: דקירות ואי נוחות ובלילה סיוט. עוזר לי קצת שאני מחזיק את האשכים ביד ומעלה אותם למעלה.. האם זה רק עניין של זמן. שיעבור לבד למרות שכבר כבר חודש? האם צריך לבצע עוד בדיקות שיסבירו את אי הנוחות והתכיפות? האם צריך לבקש אנטיביוטיקה בגלל כך? סליחה על הפירוט הרב. זה כבר חודש הורג אותי

רוב הסיכויים שיחלוף מעצמו אבל כדאי להיוועץ גם עם רופא עור ומין

מנהלי פורום אורולוגיה