שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/09/2016 | 14:53 | מאת: אבי

היי אני נוטל כל יום בבוקר רסיטל 40מג עקב חרדות ודיכאון , הזקפה שלי נחלשה,השפיכה תקינה אין עיכוב או שפיכה מהירה, יש כדור או משהו שמעלה את הזקפה ולא מעכב את השפיכה ?? ניסיתי טייגר קינג והוא מעלה את הזקפה מדהים אבל מעכב לי ונורא קשה לי לגמור לוקח לי לפחות 50דקות והאם יש משהו שמעלה את החשק המיני /חרמנות? תודה

טסטוסטרון מעלה חשק מיני מעכבי 5pde גורמים לזיקפה ללא עיכוב בפליטה

26/09/2016 | 22:18 | מאת: אבי

המעכבים שציינת הם הויאגרה לויטרה וסיאליס.. לפי מה שהבנתי הם מעכבים ,לא?

מנהלי פורום אורולוגיה