בעיות בהטלת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/09/2016 | 09:54 | מאת: בני

דר' שלום רב, בן 32 מזה כחודש ימים יש לי בעיות במתן שתן. זה מתבטא בתדירות גבוהה במתן שתן ( אחת לשעה בערך. לפעמים יותר ולפעמים פחות). זרם שתן חלש ומקוטע, לפעמים קושי בהתחלת מתן השתן, אני מרגיש שאיני מתרוקן לגמרי. לאחר ההשתנה הראשונית (בכל השתנה) אני מרגיש שיש לי עוד שתן וקשה לי להוציא אותו, אני אפילו מתאמץ ודוחף כדי להוציאו. ככה במשך 4-5 פעמים בהשתנה אחת. כל פעם קצת כשבסוף ממש מטפטף. קצה הפין שורף לי (לאו דווקא בהשתנה) ויש לי כאב במפשעה מעל איבר המין. פשוט כל הזמן הרגשה שאני צריך פיפי. זה מטריד אותי נורא ואני מתעסק בזה המון. אני די לחוץ מזה. אודה על עזרתך והסברייך לנ"ל. תודה רבה.

24/09/2016 | 19:34 | מאת: דוד

גם לי יש את אותה בעיה !

25/09/2016 | 09:11 | מאת: בני

אוסיף שבשבוע האחרון יש לי כאבים מתחת למותניים ובגב התחתון בעיקר מימין. כמו כן, אני כמעט ולא קם בלילה לצורך הטלת שתן. תודה

מנהלי פורום אורולוגיה