פין שלא נימול אצל פעוט לא בטוחה שהאבחנה נכונה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/09/2016 | 23:00 | מאת: דורית

שלום רב הבן שלי בן שנה ו-11 חודשים ואינו נימול, לאחרונה ראיתי על איזור הפין מתחת לעורלה מתחת לראש הפין גוש לבן שהצטבר לאורכו של הפין משני הצדדים של הפין. הרגשתי צורך לגשת לרופאת משפחה,שלא ידעה במה מדובר והפנתה אותי לאורולוג הוא החליט שזה פימוזיס חלקי ושהעורלה יורדת רק עד למחצית ראש הפין ולא עד הסוף . ואז הוא משך את העורלה אחורנית במצב שממש הכאיב לבן שלי ולחץ על האזור הוא טען שצריך לנקז משם את הבלוטות חלב שהצטברו שם.ושאצטרך להמשיך לעשות לו את זה בבית ולמרוח לו שם שמן תינוקות. ברצוני לדעת אם באמת מדובר בפימוזיס חלקי או שמא מדובר בסמגמה ושזה יכול לעבור לבד מבלי לגעת בכך? אשמח לשמוע את דעתך על כך ולדעת אם נתקלת במקרה כזה אצל ילדים שאינם נימולים בגילאים שכאלה? תודה רבה לך.

מדובר בתופעה טבעית ותקינה לחלוטין הנקראת סמגמה וצפקידה למנוע מהעורלה להידבק

מנהלי פורום אורולוגיה