כאבים באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/08/2016 | 16:48 | מאת: אביתר

שלום רב אני חייל משוחרר וכשהייתי בשירות התחילו כאבים באשכים ולאחר כל הבדיקות לא נמצא שום דבר שהוא לא תקין ובזמן האחרון לאחר חצי שנה של בלי כאבים התחלתי שוב להרגיש כאבים. עשיתי שוב את כל הבדיקות והרופא אומר שהכל תקין ולכן הוא הגיע למסקנה שיש לי תסביב אשך חוזר והמליץ לי על ניתוח קיבוע אשכים. עכשיו רציתי לשאול אם האבחנה שלו הגיונית מכיוון שהסברתי לו לא פעם אחת שהכאב בא לא מהאשך עצמו אלא מן תחושה של כאב בורידים שמעל האשך. וגם רציתי לדעת אם ניתוח זה באמת נחוץ. תודה מראש על העזרה

אני חושד שאתה עלול לסבול מכאב כרוני באשכים ושניתוח לקיבוע האשך עלול שלא לסייע לכאבים

מנהלי פורום אורולוגיה