עצירויות בשטן אחרי וריד מנופח באשך שמאל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/08/2016 | 10:41 | מאת: אורן

שלום , בן 30 עם עודף משקל קטן, הרגשתי מין נפיחות בצמוד לאשך השמאלי פניתי לאורולוג הפנה אותי לUS הכליות תקינות , ערמונית תקינה . יש וריד נפוח באשך שמאלי שנמסר לי , הרופא אמר שאם לא כואב לא עושים ניתוח לאחר קושי בהתלת שתן עשו בדיקה והיה 2 עצירויות שנפתחו אומנם אחרי שבועיים הרגשתי הקלה בהתלת שתן אך אחרי חודשיים עוד פעם מרגיש שכנראה יש עצירות מתשובת הרופא כל פעם צריך לשחרר את העצירויות עד שזה לא יחזור האם זה בסדר כל פעם לבצע את התהליך ?

אם יש הצרות בשופכה יש לברר מה סיבתה הטיפול בהצרות בשופכה הינו ניתוח מורכב אך יעיל פנה לאורולוג המומחה בהצרות בשופכה

מנהלי פורום אורולוגיה