כאב בטן בבטן תחתונה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/07/2016 | 11:30 | מאת: אדי

סובל חודש מכאב בטן תחתונה רצוף מצד שמאל קרוב למפשעה. בדיקת אולטראסאונד משולבת של רקמות רכות באזור ומערכת השתן נמצא בקע מפשעתי( גולש מסוג בלתי ישיר עם תוכן שומני) באזור זה. מערכת השתן נמצאה תקינה לגמרי. מאחר ופעמים רבות הכאבים מתגברים מיד אחרי מתן שתן - האם זה קשור רק לבקע או או שיש עוד מה לבדוק במערכת השתן? הכירורג והרופא הכללי לא סגורים בעניין בעיקר שסוג הכאב לא אופייני כל כך לבקע. בתודה, אדי בן 72

אם יש הפרעות במתן שתן בנוסף לתלונות דנן ניתן לנסות טיפול תרופתי להגדלה טבה של הערמונית ולראות אם יש שיפור

מנהלי פורום אורולוגיה