"היעלמות"האשכים בזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/07/2016 | 11:06 | מאת: שרון

שלום רב. יש תנוחה שמאוד מהנה אותי ואת אשתי כשהיא שוכבת על הגב ואני על הבטן כך שהראשים שלנו פונים לכיוונים מנוגדים ורחוקים זה מזה אבל אחרי האקט האשך הימני שחי או שניהם"נעלמים"בחלל הבטן ואחרי זה יורד או יורדים בחזרה.האם יש בסיס לחשש שלי שלא תהיה ירידה חזרה ויהיה צורך בהתערבות כירורגית? הערה:כשהייתי ילד ונער צעיר סבלתי בצורה כזאת או אחרת מטמירות האשכים(דבר שלא השפיע על הפוריות שלי)ורק בגיל הנעורים המוקדמים האשכים פחות או יותר התייצבו במקומם.אבל זכור לי למשל מקרה שבגיל 14 וחצי הייתי זמן רב יחסית בים והאשכים שלי"נעלמו"ואחרי זה חזרו בחזרה.

אשך אשר לעיתים יושבים בשק האשכים ולעיתים "קופצים" לחלל הבטן אינם מהווים בעיה רפואית, ופרט לחרדה קלה בעת שזה קורה, אין סכנה בריאותית ואין מצב שיתקעו בחלל הבטן

מנהלי פורום אורולוגיה