תפקוד מיני לקוי עקב כריתת אשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/07/2016 | 19:17 | מאת: אדם

שלום, לפני כשלוש שנים התגלה אצלי גידול באשך ימין שבעקבותיו עברתי ניתוח להסרת האשך, וכן כימוטרפיה בעקבות גרורות שהתגלו בשתי הריאות. בסיום ההליך, שארך כארבעה חודשים, נמצאתי בריא לחלוטין. בשנה האחרונה אני נמצא במערכת יחסים, ראשונה מאז המחלה, ואני סובל מתפקוד מיני לקוי מאוד (גמירה מהירה בתוך דקות ספורות בלבד). כמובן שהדבר גורם אי נעימות לי ולזוגתי. האם קיים קשר בין כריתת האשך לבין תפקוד מיני שכזה, והאם יש משהו שאפשר לעשות בנידון, מעבר לכדורי ויאגרה למיניהם? תודה, אדפ

כריתת אשך אינה גורמת לשפיכה מוקדמת ניתן באמת לנסות ויאגרה ואולי לשקול מעכבי SSR (סרוקסט)

מנהלי פורום אורולוגיה