בעיה בשתן לא ידוע למה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/07/2016 | 22:36 | מאת: יוסף

שלום רב דוקוטור, אני בן 21 בעיות רפואיות בעבר בקע סרעפתי, הליקובקטר פילורי, ניתוח יישור מחיצה. מנהל אורח חיים בריא כולל כושר גופני שלוש פעמים בשבוע. הבעיה שלי התחילה ממש מזמן יותר מ3 חודשים שפשוט הגעתי למצבים שאני עומד בשירותים ויוצא רק טיפות ולפעמים גם טיפת שופכה. פניתי לרופא והוא הפנה אותי לבדיקת שתן, בדיקת דם, וUS דרכי שתן וכליות. בבדיקות יצא שאין דלקת בשתן. ובאולטראסאונד כליה ימין תקינה, כליה שמאלית תקינה, כיס השתן תקין, ללא אבנים, בלוטת הערמונית לא מוגדלת. ללא ממצא חריג בבדיקה על-קולית . עכשיו השאלה שלי היא כזאת מה זה יכול להיות ? עדיין סובל מהבעיה ולא מוצא מה זה מרגיש צריבה בשתן ודחף להשתין. גם אחרי שאני מתרוקן מרגיש שיש עוד טיפות. אשמח לעזרה ככל האפשר תודה רבה דוקטור.

מומלץ לבצע גם PCR ל- STD אם הכל שלילי והתופעה תמשך יכול להיות שתזדקק לבירור מקיף יותר

מנהלי פורום אורולוגיה