בעיות במתן שתן,דחיפות במתן שתן.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/07/2016 | 12:20 | מאת: רונית

שלום, אני בת 25, בריאה, (ללא הריון כעת או בעבר) והבעיה שלי היא דחיפות במתן שתן- בעיה איתה אני מתמודדת כבר למעלה משנתיים. בערך בכל כשעה אני נאלצת ללכת לשירותים ובכל פעם גם יוצאת כמות נכבדה כאילו התאפקתי יום שלם. כמובן שזה פוגע לי באורח החיים בעיקר כשאני נאלצת לקום מספר פעמים בלילה. בנוסף לכך, אני לא יודעת אם זה קשור או לא, אבל בעשרת החודשים האחרונים התחלתי לסבול מדלקות שתן חוזרות ונשנות( בעשרה חודשים היו לי כבר כ- 6 פעמים דלקת בשתן). רציתי לשאול: מה יכול להיות מקור לבעיות שלי? האם יש קשר בניהן? מה עלי לעשות בכדי לפתור את הבעיות? לאיזה גורם עליי לפנות לפתרון הבעיות (האם רופא אורולוג? או רופא נפרולוג? אולי רופא מתחום אחר?) אשמח לעזרתכם, תודה מראש.

ממליץ לפנות לגניקולו אורולוג אני סבור שיש שתי בעיות - שלפוחית רגיזה ודלקות חוזרות בדרכי שתן

מנהלי פורום אורולוגיה