איזה בדיקה לבקש

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/07/2016 | 00:13 | מאת: אילן

שלום רב דר השבוע התגלה לי שמסתבר שיש לי דלקת בשתן ולפני שבוע עברתי בדיקת ציסטו והלכתי לשם אם תרבית מלפני חודש והרופא אמר שזה טופס מסתבר שבדיעבד עשיתי את הבדיקה כשיש לי דלקת שתן מה ניתן לעשות ? יש לי כאבים עזים מאז בבטן שתיתי שבוע אנטיביוטיקה ותרבית שניה יצאה נקייה האם הכל בסדר ?אבל הכאבים בבטן לא פסקו ויש רצון כל הזמן ללכת לשירותים

אכן לא מומלץ לבצע ציסטוסקופיה בנוכחות חיידק רצוי לחזור על תרבית שתן ולשקול טיפול אנטיכולינרגי לתקופה קצרה עד שיחלפו ההתכווצויות הבלתי רצוניות

מנהלי פורום אורולוגיה