היעדר זקפת בוקר מזה מספר שנים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/06/2016 | 09:28 | מאת: בני

שלום רב, בן 34, מזה כ-7 שנים מתעורר ללא זקפת בוקר. נשוי +2. מקיים יחסי מין מלאים אבל יש קושי בהחזקת זיקפה. לפני כ7 שנים יחסי מין שבמהלכם נשמע קנאק, לאחר מכן נפיחות שחלפה מעצמה, לא נבדקתי. שאלתי: א- האם זה תקין היעדר מוחלט של זקפות בוקר? ב- האם ייתכן ויש קשר בין חבלה ישנה לזיקפות? ג- האם יש מה להרחיב בירור אורולוגי? כלומר האם יש בכלל טיפול לנושא זה תודה רבה

התיאור של קנאק ונפיחות עלול להעיד על קרע במעטפת הפין, פגיעה העלולה לפגוע בתפקוד המיני. רצוי לפנות לאורולוג מומחה להפרעות בתפקוד מיני ולבצע בירור

מנהלי פורום אורולוגיה