ציסטו בלי תרבית עדכנית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/06/2016 | 20:53 | מאת: מקס

עשו לי בדיקת ציסטוסקופיה אבל תרבית שתן הייתה לפני שלושה שבועות השאלה אם במהלך השבועיים האחרונים חלילה התפתחה דלקת בשתן ועשו לי את הציסטו בזמן הדלקת האם יש למה לדאוג אמרתי את זה לרופא הוא אמר זה בסדר פשוט שבועיים לפני הבדיקה התחילה אצלי צריבה בשתן השאלה מה קורה כאשר עושי בדיקת ציסטו למי יש לו דלקת בשתן התחלתי לשתות אנטביטקה יום לפני הבדיקה תודה

ציסטוסקופיה בנוכחות זיהום עלול להעלות את הסיכון לזיהום משמעותי באם התחלת טיפול אנטיביוטי הסיכוי לכך צונח פלאים

מנהלי פורום אורולוגיה