שאלות לגבי איבר מין לא נימול

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/06/2016 | 14:39 | מאת: חברה

שלום רב, לאחרונה לבן זוגי יש ריח לא נעים מאיבר מינו(ריח כאילו הוא מלוכלך ולא נשטף זמן רב ) *והריח נשאר גם לאחר מקלחת ככה שזה לא מחוסר היגיינה* אני רוצה לציין שהוא חייל קרבי ויש מצבים שכמה ימים אין באפשרותו להתקלח אך הוא שומר על היגיינה בדרך כלל למעט ממצבים האלו בנוסף אני מתחילה בעצמי להרגיש אי נוחות לאחר יחסים לא מוגנים. מאיזה סיבות עלול להיות הריח אצלו? האם זה עלול להיות פטרייה,זיהום או משהו בסגנון? האם זה דורש טיפול? אם כן, איזה? האם העורלה משפיעה לרעה או גורמת למצב כזה? תודה מראש.

ריח רע עלול לנבוע ממחלת מין, אמליץ לפנות לרופא עור ומין ולהיבדק

מנהלי פורום אורולוגיה