בעיות זקפה........................................

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/06/2016 | 10:38 | מאת: סי

שלום, בעלי בן 46 עם בעיות זקפה וקושי לגמור, אנחנו מעוניינים להכנס להריון, מקריאה ברשת הבנתי שכדורים לזקפה הופכים את הזרע לצמיגי, דבר המקשה לזרע להיות פורה. הבנתי בנוסף שאם עושים מין אוראלי לגבר, הרוק שבפה שלי הורס את איכות הזרע כשהוא מתערבב עם הרוק שעל הפין שלו וזו אחת הדרכים לעוררו מינית.(לפעמים גם מין אוראלי לא עוזר, הוא חווה זיקפה וכשהוא חודר אליי הפין נופל) מה ניתן לעשות מבחינת הכדורים והאם העינין עם הרוק נכון? ובכלל מה לעשות? תודה

יש אמת באמירה שרוק פוגע בזרע אך הפגיעה אינה קריטית, מבחינת כדורים הפגיעה בפוריות שולית אמליץ לנסות ליטול כדורים ממשפחת PDE5I

מנהלי פורום אורולוגיה