איסוף שתן 24 שעות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/06/2016 | 10:26 | מאת: רותם

שלום נדרשתי לעשות בדיקה לאיסוף שתן 24 שעות. הבןקר באתי לקחת את המיכל ואמרו לי שהייתי צריכה להימנע מכל מיני מאכלים מאמול.. ל ידעתי על זה האם הבדיקה תצא תקינה למרות ששתיתי קפה הבוקר? מחר אני מתחילה באיסוף שאלה שניה מה הסיבות שבדרך כלל שולחים לבדיקה הזו אם עשיתי בדיקת שתן רגילה לפני חודש והתוצאה תקינה? האם יש חשד לבעיה בכליות? שאלה שלישית- מה הבדל אם הבדיקה נעשית עם חומר משמר או בלי? מה כל בדיקה באה לבדוק? תןדה רבה!!

איסוף שתן עם חומר משמר זה בדרך כלל באינדיקציה של מחלת אבנים ולכן גם מבקשים דיאטה ספציפית

מנהלי פורום אורולוגיה