אפשרות הדבקה מזיהום בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/05/2016 | 00:15 | מאת: יעקב

שלום לאחר שהתגלה לי זיהום בדרכי השתן בבדיקת שתן- עלה לי החום וקיבלתי אנטיביוטיקה. אשתי בצעה בדיקת שתן והתגלה אצלה זיהום דומה ( ליקוציטים 500) אך ללא סימפטומים של חום או מיחושים. רופא המשפחה הודיע לה שאין צורך שתיקח תרופה לריפוי ושאנחנו יכולים גם לקיים מגע מיני ללא חשש שאדבק. אני קצת חושש עתה מקיום מגע מיני מחשש שאדבק. אבקש חוות דעת בענין זה. תודה רבה

ההדבקה של דלקת בדרכי השתן לרוב אינה מועברת ביחסי מין, עם זאת שווה לשקול לחזור על תרביות ולשלול זיהום פרסיסטנטי

מנהלי פורום אורולוגיה