אולטרסאונד כליות ודרכי שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/05/2016 | 14:44 | מאת: שרון

שלום רב, אני בשבוע 25 5 להריון. סובלת מדלקות חוזרות בשתן, כבר 4 פעמים יצאה תרבית חיובית. בעקבות זאת המליצה רופאת הנשים שלי על ביצוע אולטרסאונד כליות ודרכי שתן, רציתי לשאול האם יש בעיה לבצע בדיקה זו במידה ויש דלקת בדרכי השתן? תודה, שרון

יש הבדל בין חידק בשתן בזמן ההריון לבין דלקת בדרכי השתן בכל מקרה אין מניעה מביצוע US ואפילו בזמן דלקת

30/05/2016 | 12:50 | מאת: שרון

תודה רבה על התשובה המהירה , אשמח לדעת מה ההבדל בין חיידק בשתן לדלקת בדרכי השתן. תודה, שרון

מנהלי פורום אורולוגיה