דואגת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/05/2016 | 23:22 | מאת: אני

היי עפ"י אולטראסאוד שביצעתי לאחר 2 ניתוחי rirs נמצאו 2 אבנים בכליה ימנית בגודל 5 ו4 ממ . הכל התחיל לפני כשנתיים שנמצאו אצלי אבנים ואז פתאום לפני חודשיים בא התקף והאבן היתה בגודל 9 ממ במיקום שיכל לגרום חסימה לכלייה ואז בוצע הrirs הראשון שלא הצליח ולאחר 3 שבועות rirs שני שזה תוצאותיו לאחר בדיקת האולטראוסנד שבוע לאחר הניתוח. אני רוצה להביא עוד ילד ומאוד לחוצה מהאבנים...מה עושים במצב כזה?מה אתה מציע לי?אני פשוט מאוד דואגת ... אודה להצעת מענה ממך...אני ממש מיואשת

מחלת אבנים מהווה אתגר אבחנתי וטיפולי. למי שהיתה אבן אחת סיכון של 50% לפתח אבן חוזרת. במקרה שלך יש ככל הנראה אבנים שנותרו. הדבר מחייב מעקב סדור. הכי חשוב להקפיד על שתיה מרובה. לא סבור שבנתונים הקיימים יש מניעה מלהיכנס להריון ולא ממליץ בשלב זה ניתוח שלישי

מנהלי פורום אורולוגיה