נפילות בזמן אורגזמה גברית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/05/2016 | 23:07 | מאת: אלי

שלום מידי פעם בזמן הפליטה קורה לי משהו מוזר, השרירים הופכים לרפויים ברמה שאני נופל לרגע, אם אני יושב הגב מתמוטט, אם אני נשען על הידיים אז הידיים נופלות. זה קורה בפולסים כך שאני מספיק לעצור את זה בלי להיפגע. זה קורה בעיקר אם המגע/החיכוך באיבר ממשיך. זה נורמלי? אפשר לעשות משהו? תודה רבה

בזמן אגקולציה יש גירוי של מעקכת העצבים מדובר בתגובה נורמאלית

01/06/2016 | 09:59 | מאת: אלי

היי תודה על התשובה אבל עדיין נשארתי עם שאלה. ראשית, למה זה לא קורה כל הזמן אלא רק בתקופות מסויימות? בנוסף, יש דרך להפסיק את התחושה הזו? אם אנו מגיעים לשיא יחד ואני נאלץ לעצור זה מקלקלץ

מנהלי פורום אורולוגיה