ערמונית מוגדלת/לא מוגדלת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/05/2016 | 21:03 | מאת: חיים

בבדיקת סי טי נמצא "ערמונית מעט מוגדלת" ,בבדיקת אולטרה סאונד נמצא ערמונית אינה מוגדלת,גובה 3.33ס"מ,רוחב 3.96 ס"מ,עומק 3.98 ס"מ,משקלה 27.5 גרם,איזה בדיקה אמינה יותר ? האם בגודל ערמונית כזו צריך להתחיל בתרופות להקטנת הערמונית כאשר יש תכיפות בהטלת שתן ? תודה רבה

גודל הערמונית אינו משפיע על כמות תסמינים אורינרים ואין שום צורך בנטילת תרופות לערמונית בשל עדות דימותית להגדלת הערמונית

05/06/2016 | 13:18 | מאת: חיים

בהמשך לתשובתך מה אמור להיות הטיפול בתכיפות בהטלת השתן .תודה רבה ושבוע טוב

מנהלי פורום אורולוגיה