נפיחות ובצקת בפין בזמן עמידה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/05/2016 | 10:54 | מאת: יאיר

שלום, לפני כשבוע החלה אצלי נפיחות בפין בזמן עמידה. לא מדובר בזקפה מלאה אלא מילוי של האיבר בדם כך שזה מרגיש כמו בצקת. ללא קשר לגירוי מיני. כאשר אני מתיישב או נשכב הנפיחות יורדת אך חוזרת מיד כאשר אני קם. נשללה בעיה של חסימת ורידים עי CT. אציין שאני משתמש בטבעת גומי בבסיס הפין לשמירה על הזקפה בעת קיום יחסי מין. המצב גורם לכאבים ותחושת אי נוחות קשה. אנא עזרתכם.

אכן חטבעת במהלך היוםשוב לשלול בעיות ורידיות וכן ממצא בשורש הפין בהעדר הנ"ל הקפד לא לענוד את ה

מנהלי פורום אורולוגיה