תכיפות במתן שתן בן 22

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/05/2016 | 03:00 | מאת: רועי

שלום רב כבר כמה חודשים שאני סובל מתכיפות במתן שתן .. אני הולך לשירותים המון פעמים במהלך היום, כמה דק לאחר התרוקנות שוב חוזרת התחושה שאני חייב לשירותים (לפעמים יוצא ממש מעט , ולפעמים כמות תקינה , גם אם עבר כמה דק בין פעם לפעם). עשיתי כבר בערך 3 בדיקות שתן בחצי שנה האחרונה וכולם יצאו תקינות .. אין לי שום סימפטום אחר כגון צריבה, דם וכו'.. מה שכן קורה זה שלפעמים לוקח לי דקה - שתיים להתחיל את הזרם , מה שאף פעם לא היה .. למה זה קורה ? מה זה יכול להיות ?בדיקות הדם השתן והצואה יוצאות תקינות . US בטני לא מראה שום דבר חריג בערמונית \ כבד \ שלפוחית בנפח 400 ? מאוד אשמח אם למישהו יש תשובה או אם למישהו קרה דבר דומה . תודה רבה ! בן 22

סימפטומים של תכיפות ודחיפות למתן שתן מאד מאד נפוצה, יש לשלול מספר דברים אך לרוב בהעדר אבחנה אחרת ניתן לטפל בתופעה ע"י אימון סדור של השלפוחית, יש תרופות שעשויות לסייע

מנהלי פורום אורולוגיה