גמילה מקטטר לאחר ניתוח בתעלת חוט שידרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/05/2016 | 18:00 | מאת: צביקה

שלום אבא שלי עבר ניתוח בתעלת חוט השידרה וכרגע נמצא בשיקום,ומאז אין שליטה בסוגרים, בוצע ניסיון להוציא את הקטטר אך לא היתה יציאה של שתן והקטטר הוחזר, בהתיעצות עם רופא משפחה הוחלט שאבא שלי יסגור את צינורית של הקטטר למשך שעתיים ויפתח חזרה לסירוגין ,למשך שבוע עשרה ימים. האם זהו טיפול מומלץ??

אתה לא מציין בן כמה אביך, האם העתה פגיעה נוירולוגית אחרת. האם נוטל תרופות לערמונית - אם לא כדאי להוסיף. סגירה ופתיחה של הקטטר לא נבדקה כשיטה לסייע בגמילה מקטטר בלולים עם פגיעה שדרתית

27/05/2016 | 09:38 | מאת: צביקה

בהמשך לשאלה אבא בן 82 לוקח כדורים לערמונית.

מנהלי פורום אורולוגיה