האם עשו לי טעות בניתוח???

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/05/2016 | 10:48 | מאת: מודאג

שלום אני בן 27 בגיל ממש צעיר בערך בגילאי 3-5 נותחתי בשני האשכים שלי בגלל שהם היו תמירים ..... בעבר קיבלתי כמה פעמים מכות באשכים כתוצאה ממשחק כדור סל או כדוררגל ולא חשתי כאב כמעט באזור האשכים...... לא התקפלתי מכאב כמו שראיתי שחברים התקפלו כשקיבלו באזור הזה מכה ... הייתי צריך לשחק אותה שאכואב לי.... הם יש מצב שבניתוח לא חיברו נכון שם משהו??? בבקשה תעזרו לי

22/05/2016 | 11:24 | מאת: מודאג

האשכים שלי גם יחסית קטנים ובחורף שקר הם מוחבאים למעלה ואחר כך יטרדים למטה

ניתן לוודא כי האשכים עובדים ע"י בדיקת הציר ההורמונאלי (בדיקת טסטוסטרון בבוקר) והציר של ייצור זרע (בדיקת זרע לאחר הימנעות של קיום יחסי מין 5 ימים)

מנהלי פורום אורולוגיה