פגיעה בגודל איבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/05/2016 | 20:11 | מאת: אהרון

שלום רב. שאלה טיפה מוזרה, אבל אשמח לתשובה. זיקפה נוצרת כתוצאה מהתמלאות דם באיבר. השאלה: האם אוננת חזקה (לחיצה חזקה על האיבר), יכולה לפגוע בצינורות( להקטין אותם/לגרום לאיבר להיות דק יותר?), או לגרום לנזק כלשהו? והאם מאוננת חד פעמית חזקה יכול להיגרם נזק? תודה.

אוננות לא יכולה להקטין את הפין אך ניתן, אם משקיעים מספיק אנרגיה, לגרום לקרע בעטפת הפין (ידוע גם כשבר) של הפין

23/05/2016 | 19:31 | מאת: אהרון

איך אני יודע שלא גרמתי נזק ושאין לי קרע במעטפת הפין או שבר בפין? תודה.

מנהלי פורום אורולוגיה