צריבה ושתן והפרשה לאחר מין לא מוגן - שלילי לSTD

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/05/2016 | 21:40 | מאת: חסוי

הי, קיימתי מגע מיני לא מוגן ולאחר כשלושה ימים הרגשתי צריבה חזקה בכל פעם בעת מתן שתן. לאחר יום נוסף, הבחנתי בהפרשה לבנה מקצה הפין. ביצעתי בדיקת מעבדה למחלות מין ולדלקת בשתן ומיד לאחר מכן התחלתי בטיפול של דוקסילין ל7 ימים. (ההפרשה נעלמה כבר לאחר 24 שעות, אגב) לאחר כשבוע קיבלתי חזרה תשובות שליליות לGO URINE PCR URINE CULTURE ול Chlamydia Trachomatis DNA הממצא החשוד היחיד הוא Leucocytes (U) 25 וMucous (U) ++ מה זה יכול להיות אם לא מדובר במחלת מין? האם אני צריך לנקוט בפעולות או בדיקות נוספות? לאחר שבעה ימים אני מרגיש הרבה יותר טוב והצריבה נעלמה כמעט לחלוטין.

04/05/2016 | 14:13 | מאת: חסוי

הפרטנרית נמצאה חיובית לmycoplasma אז אני מניח שזה זה - אבל אני קצת מבולבל איך ייתכן שלא מצאו לי את בבדיקת השתן? האם דוקסילין הוא טיפול מספק?

מנהלי פורום אורולוגיה