אולטראסאונד אשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/05/2016 | 01:16 | מאת: בר

שלום, בעקבות כאבים באשך השמאלי מזה כיומיים פניתי לבית חולים ועשו לי אולטראסאונד אשכים בבית החולים. שחררו אותי ואמרו לי לחזור לביקורת בעוד שבועיים. בתוצאות של האולטראסאונד כתוב: "שני האשכים וראשי האפידידימיס הודגמו ללא סטיות מבחינת גודל,מיבנה,ואקוגניית זרימה. נצפה מיקרוקלציפיקת בודד באשך הימני. אין עדות לוואריוצלה. לא הודגם הדרוצלה. מה זה מיקרוקלציפיקת בודד באשך הימני? תודה.

מיקרוקלציפיקציות זה מונח בלעז שמשעותו הסתיידויות זעירות ואין לו משמעות קלינית רבה והוא אינו מסביר כאבים באשך

מנהלי פורום אורולוגיה