מחלת מין וחיידקים עקשניים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/05/2016 | 23:40 | מאת: נתן

שלום דר, אני בחור בשנות ה20 לחייו, לפני כחודשיים גילו אצלי כלמידיה ואת החיידק ps.stutzeri, קיבלתי דוקסילין לשבוע וכשלא היו תוצאות בשטח ועדיין היתה הפרשה שקופה מהפין, הוא קבע שיש דלקת בערמונית אחרי בדיקה רקטלית, והוא נתן לי אנטיביוטיקה-ציפרודקס. במשך חודש וחצי חזרתי לרופא כל שבוע וחצי והוא המשיך לתת לי את אותה אנטיביוטיקה, ולבסוף לעשות בדיקות חוזרות. בכל החודשיים האלה עדיין היו הפרשות שקופות מהפין. לאחר שבועיים קיבלתי תשובות ובהן שוב התגלה כלמידיה וחיידק חדש בשם staphylococcus haemolyticus. הוא החליף לי אנטיביוטיקה ואמר לחזור עוד שבועיים כמו כל הפעמים. אני כבר ממש מתוסכל חודשיים וחצי עברו ואני לא רואה שינויי, לא מבין מה קורה איתי ומה יש לי, אני שוקל ללכת לאורולוג אחר שאולי יתן לי פתרונות ויחס אחר. דבר נוסף איך זה הגיוני שהכלמידיה לא עברה בטיפול הראשון. בהתחשב שבכל הזמן הזה לא קיימתי יחסי מין מכל סוג שהוא. תודה רבה על התמיכה והעזרה נתן

מקרה מעט לא שכיח, אולי כדאי להיוועץ גם עם רופא עור ומין

20/05/2016 | 13:20 | מאת: שי

תבקש מרשם לאזניל -AZENIL 6 כדורים ותיקח 2 ביחד ביום הראשון והשאר כל יום אחד. עובד הכי טוב נגד החיידק הזה לפי השיטה הזו ואם עוד רופא יציע לך דוקסילין תגידי לו שהוא פושע ואני לא צוחק, זו אנטיביוטיקה שאבד עליה הכלח ממזמן ולתת אותה זה ממש פשע כי גם ככה החיידקים פיתחו נגדה עמידות גבוהה. בריאות ואושר

מנהלי פורום אורולוגיה