כאבים באשך ותוצאות בדיקת דם ושתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/04/2016 | 12:55 | מאת: אביב

שלום סובל מכאבים באשך השמאלי מזה 4 חודשים, בוצעו כל הבדיקות האפשריות ללא ממצא. בבדיקת שתן שביצעתי לאחרונה נמצא רמת לויקוציטים 25 (כאשר המקסימום בנורמה הוא 10) האם יתכן שמדובר בדלקת קטנה וכרונית? ניסיתי לפני כחודשיים דוקסילין לעשרה ימים שלא עזר, גם ארקוקסיה. יש טעם לנסות ציפרודקס? אודה מאוד לעזרתכם!

דלקת באשך בדכ מתבטאת קלינית. דלקת ערמונית עלולה להיות כרונית. יש כאבים בלתי מוסברים באשך אשר מגיבים לטיפול של כאב נוירחגי/כרוני. מומלץ לפנות גם למרפאת כאב

מנהלי פורום אורולוגיה