בליטה בתחתית האשך וכאבים במפשעה - עדכון ושאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/04/2016 | 20:55 | מאת: מודאג (כבר לא כל כך)

שלום, לפני כשבוע שאלתי שאלה לגבי בליטה בתחתית האשך. תודה רבה על המענה. בדיקת האלוטראסאונד העלתה שלא מדובר בסרטן (תודה לאל) וגם לא בגוש באשך עצמו אלא בזנב האפידימיס. נשלחתי לבדיקות דם ושתן. התוצאות של הבדיקות תקינות ואין שום סימן לזיהום, דלקת וכדומה. למרות זאת, הרופא המליץ על אנטיביוטיקה.האם יש דרכים אחרות לטיפול בתופעה? בימים האחרונים הכאבים פחתו בצורה דרסטית ואני כמעט ולא מרגיש כאב, ואם כן, כאב חלש מאוד. הבליטה\גוש\צ'יסטה עדיין קיימת. תודה

ציסטות באפידידימיס אינן נעלמות אך אינן מסוכנות. בהעדר אודם משמעותי או צריבה עזה במתן שתן לא בטוח שטיפול אנטיביוטי נחוץ

01/05/2016 | 19:17 | מאת: מודאג (כבר לא כל כך)

מנהלי פורום אורולוגיה