rirs

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/04/2016 | 19:39 | מאת: הילה

היי נמצאו אצלי 2 אבנים (9,2)בוצע rirs ובו נמסר כשהכניסו את המצלמה האבנים נמסו ושזה נקרא אבני מטריקס. יום חמישי בוצע הrirs וממש אחריו היו כאבים חזקים ושוחררתי יום למחרת ...היום יום שני יש עדיין כאבים בצד בו בוצע הrirs האם זה הגיוני? מתי זה אמור לעבור?? אודה לתשובה בהקדם...תודה!

לעיתים לאחר ניתוח יש כאב בעל אופי עוויתי כמו לפני הניתוח. יש לעקוב, לראות שלא מדובר ברסיסי אבן שנפלטים ולחזור על בדיקת דימות לשלול הופעת התרחבות של הכליה (הידרונפרוזיס)

03/05/2016 | 20:28 | מאת: הילה

יש דבר כזה אבני מטריקס מכיר תופעה כזאת שנמסים אבנים במגע של המצלמה? ואיך אוכל לדעת שאין התרחבות של הכליה?הכאב פסק ואולי לא קשור אבל יש כאב במותן שעובר לגב אולי זה מזה? ומה הכוונה אבנים שנפלטים איך אדע?

מנהלי פורום אורולוגיה