איזה ממצאים יש המצריכים פניה לרופא?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/02/2016 | 17:57 | מאת: י

איזה ממצאים יש המצריכים פניה לרופא המפנה לשקילת המשך בירור וטיפול? א.ס כליות ודרכי שתן * מעקב ערמונית ושארית שתן . בוצעה השוואה לצילומים קודמים מתאריך:04/11/2014 * הכליות בגודל דומה ותקין . פרנכימה בעובי ואקוגניות שמורים . לא נצפו גושים סולידיים, אבנים או הידרונפרוזיס . שלפוחית השתן בקיבולת טובה ודפנות חלקים . שארית שתן מזערית לאחר התרוקנות . ערמונית בגודל תקין משקלה כ 17 - גרם . ממצא לוואי : כבד שומני - לקורלציה מעבדתית . סיבת ההפניה: ממצאים: בבדיקה זו קיימים ממצאים, המצריכים פניה לרופא המפנה לשקילת המשך בירור וטיפול.

נראה תקין לחלוטין למעט ספק כבד שומנני (שזה לא קשור לאורולוגיה)

מנהלי פורום אורולוגיה