שאלה לגבי בדיקת אורפלומטריה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/02/2016 | 15:39 | מאת: ג

שלום אני סובל ממתן תכיפות שתן ומזרם חלש בעת השתנה ותחושת אי התרוקנות מלאה אז שלחו אותי לבדיקת זרימת שתן ורציתי לדעת האם התוצאות הם תקינות : average flow rate 5.8 ml/s maximum flow rate 8.9 ml/s time to maximum flow 27.2 voided volume 279.8 ml flow time 45.6 s voiding time 54.3 s intervals 4

הבדיקה מראה זרם שתן מוחלש הבעיה עשויה לנבוע מהגדלה טבה של הערמונית או מהצרות בשופכה אך גם ממגוון אחר של בעיות

14/02/2016 | 20:33 | מאת: ג

לגבי הערמונית בבדיקת אולטרסאונד שעשיתי הנפח שלה הוא 14.4 סמ"ק זה מעיד על הגדלה ?

מנהלי פורום אורולוגיה