התקפי צריבה בשתן וגזים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/02/2016 | 18:28 | מאת: יוני

שלום רב, אני בן 35, בריא, בכושר טוב וללא בעיות מלבד אחת - כבר שנים, מאז שהייתי ילד, אני זוכר שאחת לתקופה - אחת לכמה שבועות/חודשים יש לי מעין התקף של 20 - 30 דק' בהם אני מרגיש נפיחות בבטן, צריבה ודחף למתן שתן ותחושה לא נעימה. אני צריך לשבת על האסלה במשך 30 דק' ופשוט להוציא הכל - שתן ויציאה עד שהכל נרגע ועובר (בד"כ יש יציאה רכה בשלב הזה). כאשר אני נותן שתן בשלב הזה יש תחושה כאילו הוא "פורץ" דרך צינור חסום בהתחלה וזה קצת כואב לכמה שניות עד שעובר. לאחר שעובר הכל חוזר לקדמותו ותקין לחלוטין אם כי לפעמים יש לי תחושה שהזרם קצת חלש יותר לפרקים. שמתי לב שיש קשר לתזונה - לאחרונה שיניתי את התזונה שלי לנכונה יותר והתדירות פחתה לדעתי אבל יש מעין תחושה שהאיזור "חלש יותר". אין הפרעות בתפקוד המיני, לא לוקח תרופות או תוספים. אשמח לדעתך תודה.

אם בתזונה נכונה אתה יכול להפחית את ההתקפים הללו דבוק בתזונה ותמנע מבירור ארוך וסבוך שסביר להניח לא יניב דבר

מנהלי פורום אורולוגיה