שאלה על כאב בבסיס האיבר בזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/02/2016 | 16:09 | מאת: דוד

בן 37. במשך תקופה אני סובל מכאב בבסיס האיבר שמתגבר בזמן קיום יחסי מין. הכאב פוחת בהדרגה לאחר יחסי המין. ההרגשה היא כמו סוג של נקע שמתגבר כאשר יש לחץ על האיבר. אין עקמת ,בעיה בתפקוד או כל סממן חיצוני אחר לבעיה. ביקרתי אצל שני אורולוגים שלאחר בדיקה ידנית ואולטראסאונד אמרו שאין שום בעיה ואין פגיעה במבנה. האם יכול להיות שהם פיספסו משהו? האם יש בדיקה נוספת שניתן להעזר בה או כל עצה אחרת? לא נראה לי הגיוני שהתשובה היא להמשיך לסבול מהכאב. תודה.

תמיד אפשר לפספס משהו אם כי נשמע כי ביצעו בדיקה יסודית. ניתן לבצע MRI של הפין אשר מגלה כל בעיה מבנית בפין במקביל ניתן לנסות תנוחה אחרת במהלך יחסי מין, יתכן שניתן יהיה להוריד את הלחץ מהפין ע"י שינוי תנוחתי

מנהלי פורום אורולוגיה