צריבה ודם בשתן ללא דלקת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/02/2016 | 10:32 | מאת: ל.

שלום, כבר שבוע שאני סובלת מצריבה פנימית חזקה באבר המין, שמתעצמת בעת מתן שתן (אך נוכחת כל הזמן). בנוסף, יש דם (שנראה טרי) בשתן. תרבית השתן יצאה תקינה, ובדיקה גניקולוגית תקינה. בכל זאת, רופא המשפחה המליץ לי לקחת אנטיביוטיקה. אני לוקחת 3 ימים, אך אין שיפור. אני מודאגת ומרגישה חסרת אונים נוכח הבעיה המטרידה, שפוגעת בתפקוד שלי. אודה לעצתך

דם בשתן אינו תקין, חייבים לברר שלא מדובר בממצא בשלפוחית. חייבים לבצע שתן לכללית אם יש דם בשתן חובה לבצע בירור מלא כולל ציסטוסקופיה ע"י אורולוג, CTU ושתן לציטולוגיה

מנהלי פורום אורולוגיה