ערמונית בבדיקה ציסטוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/02/2016 | 20:22 | מאת: שי

לגבי שלפוחית השתן, הבדיקה נמצאה תקינה. לגבי הערמונית נכתב "ערמונית קצרה, מעט היפרמית, בחלקה הפנימי עשירה בכלי דם".לפני חודשיים וחצי היה לי דימום בתחילת השתןלמשך יומיים ועברתי את כל הבדיקות ולא ידוע מקור הדימום. אתמול שוב היה דימום קטן בתחילת השתן. אם שלפוחית השתן תקינה ולאור הנכתב לגבי הערמונית האם מקור הדימום מהערמונית? האם זה בהכרח מעיד על סרטן בערמונית או יכולה להיות סיבה נוספת לדימום? psa 1.9(כמובן שהתשובה היא לא במקום המשך ברור אצל האורולוג) תודה מראש למשיב

09/02/2016 | 09:11 | מאת: שי

בן 61, בדיקת ct בטן תקינה, אין תאים סרטניים בשתן, לפני כמה חודשים הערמונית התנפחה והיו הפרעות בשתן ולאחר זמן הנפיחות ירדה. בעבר טופלתי בזריקת נבידו 1000 אחת לשלושה חודשים, לדעתי זה גרם להתנפחות הערמונית, כי לאחר תקופה שהפסקתי הערמונית ירדה בגודלה. שוב לא ברור מוקד הדימום שקרה לפני חודשיים וחצי ועכשיו גם דימום קצר שפסק.

מנהלי פורום אורולוגיה