דליפה מקטטר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/02/2016 | 19:52 | מאת: Sh

שלום, עברתי ניתוח הרחבה ושוחררתי עם קטטר למספר ימים , ביום השלישי רק בעמידה יש דליפה של שתן מאיזור הפין היכן שנכנס הצינורית, האם הדבר מצריך להגיע למיון לסדר , האם אחות שמגיעה לבית מספיקה? קצת בעייתי בשבילי כרגע לצאת מהבית בשל הדליפה(בשכיבה אין דליפה בכלל).

דליפת שתן סביב הקטטר הינה תופעה שכיחה הנובעת מכיווץ כיס השתן. הבעיה אינה מצריכה טיפול בקטטר. יש תרופות שעשויות להקל על הבעיה דוגמת תרופות אנטיכולינרגיות (טוביאז, ספזמקס ועוד)

מנהלי פורום אורולוגיה