מודאגת מאד אודה לעזרתך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/02/2016 | 22:37 | מאת: א

שלום פרופסור נכבד , אודה לברור ממצא בא ס.: בכליה שמאלית רושם למלאות קורטיקלית בקוטר 2 סמ אולי hump? מומלץ להשלים הבירור על ידי סיטי . אודה לחוות דעתך המלומדת, האם מדובר בממצא מדאיג, והאם מחויבת בדיקת סיטי, מעדיפה להמנע מקרינה. האם יש בדיקות משלימות חילופיות?, האם ניתן לבצע בעוד זמן מסויים בדיקת אס חוזרת? תודה רבה מראש על עזרתך

אכן יש מקום לחזור על בדיקת US בטרם רצים לבצע US אם הממצא מצוי בבדיקת על קול חוזרת רצוי לשקול בדיקת סיטי. גם בדיקת MRI יעילה במקרים אלו אך היא מאושרת רק לאנשים נסובלים מאי ספיקה כלייתית או מרגישות ליוד

02/02/2016 | 21:02 | מאת: א

דר נכבד תודה רבה לך

מנהלי פורום אורולוגיה