כאבים באשך שבועיים לאחר ניתוח וריקוצלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/08/2015 | 19:31 | מאת: ס'

יש לי וריקוצלה דו צדדית דרגה 2 מימין ללא היפוך זרימה ומשמאל הייתה לי וריקוצלה עם היפוך זרימה בדרגה 3. עברתי לפני שבועיים ניתוח וריקוצלה בצד שמאל. האשך המשאלי נראה יותר טוב עכשיו ממה שהוא נראה לפני הניתוח, הוא לא נפוח, החתך של הניתוח בשלבי החלמה דיי מתקדמים אבל לפני 3-4 ימים התחילו לי כאבים באשך בצד המנותח, הכאבים מתחזקים לקראת הערב ובדרך כלל יש פחות כאב בשעות הבוקר. האם זה נורמאלי שיש כאב באשך שבועיים אחרי הניתוח כשכביכול יש רושם שתהליך ההחלמה מתקדם טוב? יש לציין שאת הניתוח עשיתי בגלל ירידה הדרגתית בספירות זרע ולא היה לי שום כאב לפני הניתוח.

אמנם עלולים להיות כאבים לאחר ניתוח, אל פיות שכיח באשך עצמו. ממליץ לחזור להיבדק עי המנתח

מנהלי פורום אורולוגיה