דלקות חוזרות ונישנות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/08/2015 | 10:28 | מאת: גילת

שלום רב, במשך 5 החודשים האחרונים היו לי 5 דלקות בדרכי השתן. כל פעם קיבלתי טיפול אנטיביוטי של 250 מג של זינט למשך 5 ימים, בטיפול האחרון קיבלתי 500 מג למשך 7 ימים. אחרי הטיפול האנטיביוטי התרבית יוצאת נקייה. בין לבין יש תחושת אי נוחות בוגינה. אני ובן זוגי ב-6 השנים האחרונות משתמשים בקונדום ומקפידים על הגיינה לפני ואחרי המין, אני שותה חמוציות ונוטלת פרוביוטיקה. ניגשת לUS דרכי שתן וכליות ואורולוג עוד שבועיים ומאוד מתוסכלת מהמצב, אשמח לשמוע הצעות לסיבה שבגינה הדלקת חוזרת שוב ושוב והצעות לפעולות נוספות שניתן לעשות כדי למנוע את חזרתה. תודה רבה!

27/08/2015 | 15:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שחום גילת עשית את הצעד הנכון פנית לאורלוג במקרים אלו אני בד"כ ממליץ על טיפול אנטיביוטי מניעתי בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה