זיקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/08/2015 | 09:58 | מאת: מוטי פ

אני כבן 65 לוקי כדורים וזודיפ,מקרופרין,וליפיטור ,בנוסף יש לי ערמונית גדולה ולפי הרופא במצב סביר אין בעיות במתן שתן ולא קם בלילה .יש לי בעיה שאין לי זיקפה חזקה הרופא נתן לי סיאלס בהתחלה היה בסדר וכיום שו יש לי בעיה בזיקפה אפילו לאחר לקיחת כדור מה עושים והאם יש פתרון לבעיה , בנוסף הזרע שלי הינו שקוף ולא לבן מבעבר האם ככה צריך להיות מצפה לתשובה המטרידה אותי מאוד

27/08/2015 | 15:56 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ראשית ניתן לנסות תרופות אחרון במידה ולא עוזר אני בד"כ מבצע בירור הורמונאלי. ישנם טיפולים נוספים כמו הזרקות תוך מחילתיות ותותבבים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה