מכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/08/2015 | 04:10 | מאת: יותם

שלום רופא נכבד,אני בן 19 יש לי כמה בדיקות אצל אורולוג עשיתי אולטרסאונד אשכים ואמרו שהם תקינים ב"ה יש לי עוד איפול בגלל בעיה בשתן כנראה היצרות,בסביבות גיל 8 קיבלתי מכה חזקה נפלתי על האמצע בין לישבן לאשכים ולא נפלתי על האשך,אך הם היו כחולות מהמכה זה יכל להיות קשור למשהו? תודה מראש.

27/08/2015 | 15:55 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אתה מתאר מנגנון פגיעה שיכול לגרום להיצרות השופכה , צריך לראות אותך ולהחליט מה לעשות , במקרים כאלו אני בד"כ מבצע הסתכלות פנימה עם סיב אופטי , לעיתים יש צורך בניתוח

מנהלי פורום אורולוגיה