מיקרו המטוריה, כאבים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/08/2015 | 18:03 | מאת: מיטל

שלום, בת 32, בריאה. 8 חודשים אחרי לידה קיסרית, מהלך ניתוחי תקין. מאז הניתוח יש לי כל הזמן כאבים בבטן התחתונה, באיזור הצלקת, חזקים יותר בשעות הבוקר. אולטרסאונד בטן, בירור גינקולוגי, כירורגי - תקינים. הערכת הרופאים - אלה כאבים של הדבקויות לאחר הניתוח. בשבוע האחרון כאבים חזקים יותר באותו איזור, בחילות, ומיקרו המטוריה - מעל 300, בכל בדיקות השתן שעשיתי. בבדיקת דם - ברזל 29. מדד crp - מעל 17. שאר המדדים תקינים, ללא חיידקים בשתן. הומלץ על יעוץ אורולוגי, אורולוג אמר שאין משמעות למיקרוהמטוריה אצלי, להתעלם מזה, לחפש מקור אחר לכאבים, לא אורולוגי. רופאת המשפחה אומרת שזה יכול להיות אבנים בדרכי השתן או שהייתה פגיעה בדרכי השתן בניתוח. מה דעתך, מה זה יכול להיות, אילו בדיקות כדאי לעשות.

27/08/2015 | 15:50 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום , אני מבין את התסכול שלך , לעיתים קשה למצוא את הסיבה לכאבים ולעיתים כלל לא מוצאים. צריכה כן לפנות לגניקולוג ולאורולוג , אולי להמשיך בבירור עם בדיקות נוספות. בהצלחה

מנהלי פורום אורולוגיה