כאבים לאחר אוננות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/08/2015 | 13:29 | מאת: ליאור

שלום רב ד"ר, בחודשים האחרונים יש לי כאבים באזור האשכים. זה התחיל בעיקר לאחר אוננות, ואז זה עבר להיות גם באופן שגרתי מידי פעם- יכול להיות בישיבה או בהליכה. הייתי בצילום ואצל אורולוג והתגלה אצלי ציסטה בגודל 0.4 ס"מ וגם וריקוצלה לא חמורה לפי האורולוג, כאשר הוא אומר ש2 דברים אלה לא חמורים ושניהם לא אמורים לגרום לכאבים, אלא זה יכול להיות מהגב( מה שהגיוני כי יש לי עקמת חמורה)... שכחתי לשאול אותו אז רציתי לדעת- האם אני עדיין יכול לאונן באופן חופשי לאחר התגלויות אלה? עדיין יש לי תחושות לא נעימות לאחר אוננות, ולכן אני מאוד לחוץ על זה.. (אני בן 19)

06/08/2015 | 15:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אם פעולות מסוימות גורמות לך כאבים כדי להימנע מהם עד שכאים יחלפו או לפחות ישתפרו

מנהלי פורום אורולוגיה